Current Affairs 21st November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Current Affairs 21st November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Question 1 ->> Who won maiden Super Series (प्रथम सुपर सीरीज) Premier Title?
Answer ->> PV Sindhu

Questions 2 ->> Who has selected as the National Security Adviser (राष्ट्रीय सुरक्षा सलाहकार)?
Answer ->> Michael Flynn

Question 3>> First World Punjabi Literature conference (साहित्य सम्मेलन) has started in which state (राज्य)?
Answer ->> Punjab

Questions 4 ->> Which dept is planning (विभाग की योजना बना रहा है) to implement the first faze of ‘Project Insight’ from May two thousand seventeen?
Answer ->> Income Tax Department

Check Also ->> Government Jobs

Questions 5 ->> Who launches (शुरूआत) pehchan identity cards (पहचान पत्र) to Gujarat artisans?
Answer ->> Smriti Irani

Question 6 ->> Who is the CM of Jharkhand(झारखंड के मुख्यमंत्री)?
Answer ->> Raghuvar Das


Question 7 ->> World’s first Bollywood-themed park opens in which place?
Answer ->> Dubai

Question 8 ->> Who is appointed as New Executive Chairman (कार्यकारी अध्यक्ष) of NLSA?
 Answer ->> JS Khehar

Question 9 ->> Who is the Governor of Bihar (बिहार के राज्यपाल)?
Answer ->> Acharya Dev Vrat

Question 10 ->> Who is awarded (awarded) the Mother Teresa International Award?
Answer ->> Al Nahyan

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment