Current Affairs 29th November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Current Affairs 29th November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Question 1 ->> Bajaj Allianz General Insurance ties (संबंधों) up with which bank?
Answer ->> Canara

Question 2 ->> Who is appointed (नियुक्त) as the Pakistan Army Chief (पाकिस्तान सेना प्रमुख)?
Answer ->> Qamar Bajwa

Question 3>> Which Indian film has nominated (नामजद) for the ICFT UNESCO Gandhi Medal (पदक)?
Answer ->> Allama

Question 4 ->> Which are the most searched country (अधिकांश देश की खोज) by Indian Travelers (भारतीय यात्री) in two thousand sixteen?
Answer ->> New Zealand
.
Check Also ->> Government Jobs

Question 5 ->> Who has won the inaugural (उद्घाटन) Qatar Ladies (कतर देवियों) Open in Doha?
Answer ->> Aditi Ashok

Question 6 ->> forty seven International (अंतरराष्ट्रीय) Film Festival of India (भारत महोत्सव) was held in which place?
Answer ->> Goa
.

Questions 7 ->> Who wins gold at the AIBA Youth World (युवा विश्व) Championships?
Answer ->> Sachin Singh

Question 8 ->> What is the Currency of Andorra (अंडोरा की मुद्रा)?
Answer ->> Euro
.
Question 9 ->> Who is the CM of Telangana (तेलंगाना के मुख्यमंत्री)?
Answer ->> Chandrashekar Rao
.
Questions 10 ->> Who took initiative (पहल) to promote cashless (कैशलेस को बढ़ावा देने के) transactions (लेनदेन)?
Answer ->> PMO Officers

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment