Current Affairs 15th November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Current Affairs 15th November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Question 1 ->> Who inaugurates (उद्घाटन किया) the India International  (व्यापार मेला)?
Answer ->> Pranab Mukherjee

Question 2 ->> Who the Group President (अध्यक्ष) is and Head of Global Indian Banking?
Answer ->> Amresh Acharya

Question 3>> Who has launched (शुभारंभ) this main initiative (मुख्य पहल) Kahin Bhi-Kabhi Bhi?
Answer ->> Bandaru Dattatreya

Questions 4 ->> Which bank will open its first overseas branch (विदेशी शाखा) in Dubai?
Answer ->> Federal Bank

Check Also ->> Government Jobs

Question 5 ->> Who is the CM of Meghalaya?
Answer ->> Mukul Sangma

Question 6 ->> Which country World Best City Brands list?
Answer ->> London


Question 7 ->> Who will be honored with two thousand sixteen Tata literatures Live! Poet laureate (पुरस्कार विजेता) Award? 
Answer ->> Gulzar

Question 8 ->> Who won the Surjit Hockey?
 Answer ->> Punjab National Bank

Question 9 ->> Who is the Governor of Maharashtra (महाराष्ट्र के राज्यपाल)?
Answer ->> Vidyasagar Rao

Question 10 ->> Who won the Brazilian Grand Prix to take F1 title fight?
Answer ->> Lewis Hamilton

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment