Current Affairs 23rd November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Current Affairs 23rd November 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Question 1 ->> What is the rank of India two thousand seventeen Climate Change Performance Index?
Answer ->> 20

Question 2 ->> Which Ride-hailing app has launched (शुभारंभ) a new car entertainment feature (मनोरंजन की सुविधा) Ola Play?
Answer ->> Ola

Question 3>> Which country successfully test-fires Agni-I (सफल परीक्षण आग अग्नि-मैं) ballistic missile?
Answer ->> India

Question 4 ->> Who Wins (जीत) Shakti Bhatt First Book Prize (पुस्तक पुरस्कार)?
Answer ->> Akshaya Mukul

Check Also ->> Government Jobs

Question 5 ->> Who is the CM of Bihar (बिहार के मुख्यमंत्री)?
Answer ->> Nitish Kumar

Question 6 ->> What is the currency of Ascension Island?
Answer ->> Pound


Question 7 ->> Who announces (घोषणा) the Six Winners (विजेता) of the Infosys Prize two thousand sixteen?
Answer ->> Infosys Science Foundation (ISF)

Question 8 ->> Which government orders mandatory fitment (अनिवार्य निर्धारण )of auto-dippers in vehicles (वाहन ).
Answer ->> Haryana

Question 9 ->> Who inaugurates (उद्घाटन किया) the exhibition (प्रदर्शनी) on Aazadi seventy Saal, Yaad Karo Kurbani?
Answer ->> Venkaiah Naidu

Question 10 ->> Who becomes new FICCI president (अध्यक्ष)?
Answer ->> Pankaj Patel

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment