Current Affairs 17th December 2016 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 17th December 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Question 1 ->> India’s first residential (आवासीय) transgender school to come up in which place?
Answer ->> Kochi

Questions 2 ->> Which is the first Indian state (भारतीय राज्य) to launch Mahila Police Volunteer initiative (स्वयंसेवी पहल)?
Answer ->> Haryana

Question 3>> Who has launched Annapurna (शुभारंभ अन्नपूर्णा) Rasoi Yojna?
Answer ->> Vasundhara Raje

Question 4 ->> International Committee Future Accelerators presents (प्रस्तुत करता है) Global Agriculture Leadership (कृषि नेतृत्व) Award two thousand sixteen to which personality?
Answer ->> Ratan Tata

Check Also ->> Government Jobs

Question 5 ->>   Who is appointed (नियुक्त) as Indian Institute of Corporate Affairs (निगमित मामलों) Director General?
Answer ->> Sunil Arora

Question 6 ->> Who is the First Indian (भारतीय) Cricketer to Make It to International (अंतरराष्ट्रीय) Cricket Council (परिषद) Women Team of the Year two thousand sixteen?
Answer ->> Smriti Mandhana


Questions 7 ->> Five Edition of India (भारत के संस्करण)-Arab partnership (साझेदारी) conference held in which place?
Answer ->> Muscat

Question 8 ->> Which country tops Asia in innovation (नवाचार) chart?
Answer ->> India

Questions 9 ->> Who is named as UNs Deputy (उप) Secretary-General (सामान्य)?
Answer ->> Amina Mohammed

Questions 10 ->> Who was the Veteran (वयोवृद्ध) Hollywood actor (अभिनेता) passed (पारित कर दिया) away recently?
Answer ->> Bernard Fox

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment