CRPF 2945 Constable Bharti - Apply Now!                                         SBI PO Recruitment 2313 Vacancies - Apply Now!                                         JSSC TGT Recruitment 17793 Vacancies - Apply Now!

Current Affairs 24th December 2016 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 24th December 2016 in English & Hindi PDF Download Now

Questions 1 ->> Who has won (जीत लिया) the gold medal (स्वर्ण पदक) in the sixty National shooting (राष्ट्रीय निशानेबाजी) championship?
Answer ->> N. Gaayathri

Questions 2 ->> Name the personality (व्यक्तित्व) who will lead the India (भारत का नेतृत्व) two thousand seventeen Davis Cup Team?
Answer ->> Bhupathi

Question 3>> Which country (देश) has won (जीत लिया) the bronze (पीतल) at women‘s U18 Hockey Asia Cup?
Answer ->> India

Question 4 ->> Who has won (जीत लिया) the best footballer of the year award by AIFF (अखिल भारतीय फुटबॉल महासंघ)?
Answer ->> Jeje Lalpekhlua

Check Also ->> Government Jobs

Question 5 ->>   What is the Currency of Nepal (नेपाल की मुद्रा)?
Answer ->> Rupee

Question 6 ->> Which Organization (संगठन) bans open (खुले प्रतिबंध) waste burning (अपशिष्ट जल रहा है)?
Answer ->> NGT


Questions 7 ->> Who has been removed from Tata Motors board of directors (निदेशक) by its Share holders (शेयर धारकों)?
Answer ->> Nusli Wadia

Questions 8 ->> Name the celebrity (हस्ती) who tops Forbes India (भारत) Celebrity (व्यक्ति) one hundred list?
Answer ->> Salman Khan

Questions 9 ->> Who has won (जीत लिया) the Sir Garfield (गैरी) Sobers Trophy for (लिए ट्रॉफी) ICC (अंतरराष्ट्रीय क्रिकेट परिषद) Cricketer of the Year two thousand sixteen?
Answer ->> Ravichandran Ashwin

Questions 10 ->> With whom (किसको), Sania will pair up (जोड़ी) in Brisbane, Australia in two thousand seventeen?
Answer ->> Bethanie Mattek-Sands

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment