Current Affairs 11th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 11th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now

Questions 1 ->> Which film has won (जीत लिया) the seven awards (पुरस्कार) at the Golden Globe Awards two thousand seventeen?
Answer ->> La La Land

Questions 2 ->> Who is the Ambassador (दूत) for the fourteen Standard Chartered Mumbai Marathon?
Answer ->> David Rudisha

Question 3>> Name the Ex- President (पूर्व राष्ट्रपति) of Iran passed (पारित कर दिया) away recently?
Answer ->> Akbar Hashemi Rafsanjani

Questions 4 ->> Which state Govt (राज्य सरकार) comes up with e-Wallet?
Answer ->> Assam

Check Also ->> Government Jobs

Questions 5 ->>   IGNOU Started which Language Course (भाषा पाठ्यक्रम) of six Months?
Answer ->> Russian

Questions 6 ->> Which state govt (राज्य सरकार) has released (रिहा) Rs twenty five cr for the restoration (मरम्मत) of roads?
Answer ->> Himachal Pradesh


Questions 7 ->> Who inaugurated (उद्घाटन किया) the eight Vibrant Gujarat Global Investors Summit?
Answer ->> Modi

Questions 8 ->> What is the currency of Armenia (आर्मीनिया की मुद्रा)?
Answer ->> Dram

Questions 9 ->> Who has launched (शुभारंभ) the World’s Largest LED (सबसे बड़ा प्रकाश उत्सर्जक डायोड) Street Light Replacement Project (प्रतिस्थापन परियोजना)?
Answer ->> Piyush Goyal

Questions 10 ->> Italy to reopen (फिर से खोलना) its embassy (दूतावास) in which country?
Answer ->> Tripoli

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment