Current Affairs 20th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 20th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now

Questions 1 ->> Which city has been emerged (उभरा) as the most dynamic city (गतिशील शहर) in the world?
Answer ->> Bengaluru

Questions 2 ->> What is the rank of India (भारत) in the powerful (शक्तिशाली) passport ranking Passport Index two thousand seventeen?
Answer ->> 78

Question 3>> Which company has launched (शुभारंभ) a mobile TV service Ditto TV?
Answer ->> BSNL

Questions 4 ->> Who is the New (नया) CBI Director (निदेशक) on 19th January?
Answer ->> Alok Kumar Verma

Check Also ->> Government Jobs

Questions 5 ->>   Deepak Roy, who passed away (गुजर गए) in January two thousand sixteen was a noted (विख्यात).
Answer ->> Filmmaker

Questions 6 ->> Which state government (राज्य सरकार) has launched Aanandam program (आनंदम कार्यक्रम)?
Answer ->> Madhya Pradesh


Questions 7 ->> 58th edition of India (भारत के संस्करण) International Garment (अंतर्राष्ट्रीय परिधान) Fair was held in.
Answer ->> New Delhi

Questions 8 ->> Who will inaugurate 19th National (राष्ट्रीय) Conference on e-Governance?
Answer ->> Nitin Gadkari

Questions 9 ->> Which state (राज्य) to introduce Course Credits for students (छात्रों)?
Answer ->> Telangana

Questions 10 ->> Mawlynnong, The cleanest village (साफ गांव) in Asia is located in which state (राज्य)?
Answer ->> Meghalaya

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment