CRPF 2945 Constable Bharti - Apply Now!                                         SBI PO Recruitment 2313 Vacancies - Apply Now!                                         JSSC TGT Recruitment 17793 Vacancies - Apply Now!

Current Affairs 21st January 2017 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 21st January 2017 in English & Hindi PDF Download Now

Questions 1 ->> The three-day national conference (राष्ट्रीय सम्मेलन) of central and state, UT ministers and secretaries of Tourism (पर्यटन के सचिवों) has begun in which state (राज्य)?
Answer ->> Gujarat

Questions 2 ->> Which Indian actress (भारतीय अभिनेत्री) has won the Favourite Dramatic (पसंदीदा नाटकीय) TV Actress Award in the two thousand seventeen People Choice Award?
Answer ->> Priyanka Chopra

Question 3>> Which giant has acquired (प्राप्त) Twitter mobile application developer platform Fabric (कपड़ा)?
Answer ->> Google

Questions 4 ->> Who has won (जीत लिया) the Pro Wrestling (कुश्ती) League Season 2 title (शीर्षक)?
Answer ->> Punjab Royals

Check Also ->> Government Jobs

Questions 5 ->>   Which bank has signed (पर हस्ताक्षर किए) a MoU with IPPB to provide the technology platform (प्रौद्योगिकी मंच) for the pilot launch of IPPB?
Answer ->> Punjab National Bank

Questions 6 ->> Who is the new Central (केंद्रीय) Bureau of Investigation Director (निदेशक)?
Answer ->> Alok Kumar Verma


Questions 7 ->> Which of the following firm has become Worldwide Sponsor (विश्वव्यापी प्रायोजक) of Olympic Games (ओलिंपिक खेलों) through two thousand twenty eight?
Answer ->> Alibaba

Questions 8 ->> Which country (देश) passport has topped latest edition of the Arton Capital global (राजधानी वैश्विक) ranking Passport Index with a visa-free score of one hundred fifty seven?
Answer ->> Germany

Questions 9 ->> According (अनुसार) to Deloitte annual Money League, which is world richest football club (फ़ुटबाल संघ)?
Answer ->> Manchester United

Questions 10 ->> Which country (देश) topped the list for the second year in a row in two thousand seventeen Bloomberg Innovation Index (अभिनव सूचकांक)?
Answer ->> South Korea

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment