CRPF 2945 Constable Bharti - Apply Now!                                         SBI PO Recruitment 2313 Vacancies - Apply Now!                                         JSSC TGT Recruitment 17793 Vacancies - Apply Now!

Current Affairs 17th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now


Current Affairs 17th January 2017 in English & Hindi PDF Download Now

Questions 1 ->> Which state Govt (राज्य सरकार) has launched a mobile app pinakin with information on tourism (पर्यटन)?
Answer ->> Tamil Nadu

Questions 2 ->> India has signed an agreement with which country (देश) for collaboration (सहयोग) in third world countries?
Answer ->> United States

Question 3>> Which team has won (जीत लिया) the two thousand seventeen Vodafone Premier Badminton League (PBL)?
Answer ->> Chennai Smashers

Questions 4 ->> Who has been appointed (नियुक्त) as the interim Chairman (अध्यक्ष) of Tata Steel?
Answer ->> OP Bhatt

Check Also ->> Government Jobs

Questions 5 ->>   Which country Signs Financing Agreement (समझौता) with World Bank (विश्व बैंक ) for US 48 Million for Nagaland Health Project (स्वास्थ्य परियोजना)?
Answer ->> India

Questions 6 ->> What is India rank on recently released (हाल ही में जारी) global index of talent competitiveness (प्रतिस्पर्धा)?
Answer ->> 92


Questions 7 ->> Which date is declared as Religious (धार्मिक रूप में घोषित) Freedom Day (स्वतंत्रता दिवस) by Barack Obama?
Answer ->> January 16

Questions 8 ->> BHEL Commissions (आयोगों) 500 MW Thermal Unit In which state (राज्य)?
Answer ->> West Bengal

Questions 9 ->> Which country Navy (देश की नौसेना) Receives Two Ships From China to Ensure Security (सुरक्षा सुनिश्चित) along Gwadar Port?
Answer ->> Pakistan

Questions 10 ->> Who is the author of the book Jinnah (किताब जिन्ना के लेखक) Often Came to Our House?
Answer ->> Kiran Doshi

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs 10th 12th Jobs
Rojgar Express Employment News
Rozgar Career India Rojgar Samachar
Latest Sarkari Naukri Latest Railway Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
Career as Professor Career as HR

0 comments:

Post a Comment